NIEUW HIER

Het is belangrijk dat jij je thuis voelt en dat je er zo veel mogelijk bij bent. De Kerk zonder jou is niet wat het zou moeten zijn. En andersom is ook waar. De beste jij komt naar boven als je met God een vriendschap begint en over Hem komt leren in de Kerk.

De kerkdiensten van OPEN. zijn iedere zondag van 10:30 tot 12:00u. Je kunt ons vinden op de grens van Nederland en België, de weg van Eindhoven naar Hasselt. Ons adres is Saskesdreef 10 in Lommel.

Geef jezelf een heel jaar om wekelijks naar de kerk te komen. Leer over God. En ontdek hoe alles er beter uit komt te zien. Life’s good. God’s awesome!

Help ons jou te helpen door je gegevens te geven. We willen je informeren over alles wat er gebeurt in OPEN. Kerk. Don't worry, we gaan je niet spammen en geven je info aan niemand anders door.

OPEN-Kerk.jpg

LOCATIE.