NEXT STEPS

Een leven met God staat nooit stil. Het is nooit saai. En het gaat al helemaal niet achteruit als je samen met Jezus door het leven wandelt. Een leven met God is een avontuur van zegeningen, uitdagingen, overwinningen en diepe dalen waar je samen met Hem ook weer sterker uit komt. Maar hoe het ook met je gaat... er is altijd een next step.

Vertical-Yellow-OPEN.jpg

Volg deze Next Steps

OPEN Kerk - doop.jpg

Laat je dopen

De bijbel laat zien dat een keuze voor God een verandering for life is. Het is een nieuwe start met God. Ieder jaar organiseren we twee doopdiensten. Lente en herfst. Meld je bij iemand van het team aan. Dan gaan we in gesprek over de basics van het geloof in God en bereiden we je voor op de doop.

HELP MIJ

Er gebeurt van alles in het leven. Leuke dingen en vervelende gebeurtenissen. En soms kom je er niet alleen uit.

OPEN. wil je graag verder helpen. Als kerk sta je er nooit alleen voor. Laat het ons weten wat we voor je kunnen doen.

HELP MEE

De kerk staat midden in het leven. Er is veel te doen en daar kunnen we jouw hulp goed in gebruiken. Samen de schouders eronder zetten maakt ons één, maakt jou gelukkiger en helpt de mensen om ons heen.

Laat het weten als je mee wil helpen.

SOAP

Dagelijks je bijbel lezen en dagelijks bidden zijn twee activiteiten die een vriend van God nooit zou moeten nalaten.

Het is belangrijker dan eten en drinken. Het geeft je meer kracht om door het leven te gaan en wijsheid om de juiste keuzes te maken.

LIFE GROUPS

In gesprek leer je het meeste over jezelf, over het leven en over Jezus. In onze kerk zijn er veel verschillende Life Groups. Een groep vrienden die eens per maand samenkomt in een huis of cafe om lekker te eten en daarbij te praten over het geloof. Door deze groepen bouw je echte vriendschappen op en groei je in je relatie met God.

CONNECT GROUPS

Vriendschap maken doe je door samen tijd door te brengen. Iets doen met een gezamenlijke interesse brengt mensen dichter bij elkaar. Van mountainbiken tot breien. Er is veel te doen bij OPEN. Kerk.

Wil je weten welke connect groups er allemaal zijn? Vraag het ons en we helpen je graag verder.

KIDS

Tijdens de kerkdienst op zondag is er een aparte kinderkerk. Kinderen tussen 1 en 12 jaar oud hebben hun eigen kerk met kids-worship en fun onderwijs.

Jongº

Iedere vrijdag komt de jeugd naar de kerk: 20:00 - 22:00u.

Voor tieners vanaf de middelbare school.

Video-OPEN.png